Stripverhalen

Ik heb vanaf ongeveer 12-jarige leeftijd strips getekend. Daar schreef ik bijna altijd zelf de teksten voor. Een voorbeeld tref je aan door hier te klikken: een stripje van 4 pagina's uit 1975 om de gevaren van vuurwerk duidelijk te maken! Als pseudoniem heb ik jarenlang de naam 'Tonai' gebruikt. Tekentechnisch allemaal niet best, maar goed: het geeft een idee! Ook zal ik de komende tijd oude tekeningen inscannen en op deze pagina plaatsen.
 
Eén van de langere stripverhalen was het relaas van Generaal Muggolini, dat echter nooit helemaal is afgerond. Een aantal pagina's kun je bekijken door hier te klikken. Wie weet maak ik het nog wel eens af! Of waarschijnlijker: begin ik opnieuw.
 
Vanaf 2011 teken ik met behulp van een digitaal tekentablet, de Cintiq 12WX van Wacom. Mijn CV is eveneens als stripverhaal beschikbaar: klik op CV strip.
 
Voor mijn huidige werkgever TriOpSys heb ik ook al een aantal tekeningen gemaakt. Klik hier voor de tekeningen van ons huisblad 'SynOpSys' van 2012. Klik hier voor de illustraties, die ik heb gemaakt bij een offerte.