Reizen

Verenigde Staten: 1989
Onze eerste verre reis samen: (toen nog aanstaande) echtgenote Septima en ik zijn van New York naar Los Angeles gereisd en zijn vervolgens drie weken - op de bonnefooi - door Californië getrokken. De foto's van toen moet ik nog inscannen!

Wereldreis: 1992-1993 
Van begin januari 1992 tot eind januari 1993 zijn Septima en ik in Afrika (Malawi, Tanzania, Kenia, Oeganda, Zaïre en Madagascar), Azië (India, China, Hongkong, Singapore en Indonesië), Australië, Nieuw-Zeeland en Nieuw-Caledonië (Franse provincie) geweest. Een reisverslag moet ik nog steeds maken van het dagboek, dat ik heb bijgehouden en de tientallen A4-tjes, die ik heb verstuurd. 
Een aantal (ingescande) foto's kun je zien door hier te klikken.

Bonaire: 1999
Vanwege onze verhuizing naar de polder schoot de zomervakantie er dat jaar bij in. In plaats daarvan zijn we in de herfst met onze (toen nog jonge) kinderen een paar weken naar Bonaire geweest: hun eerste verre reis. Ook de foto's van die heerlijke vakantie moet ik nog eens inscannen....

Nieuw-Zeeland / Singapore: 2000
Samen met zwager Louis ben ik bijna een maand in Nieuw-Zeeland geweest. Deze geweldige trip hebben we afgesloten met een paar dagen Singapore. Foto's volgen nog!

Mexico: 2003
Een maand zijn we met zijn vieren door Yucatán getrokken. Afgezien van een paar vooraf geregelde overnachtingen in Cancún hebben we alles ter plekke geregeld. Uitstekend te doen, ook met kleinere kinderen. Verslag en foto's volgen nog.

India: 2004 
In juli 2004 ben ik voor mijn toenmalige werkgever Oracle gedurende een tweetal weken in Hyderabad geweest. Naast de drukke werkzaamheden (er worden lange werkdagen gemaakt in Hitec City!) heb ik toch tijd gehad om in Hyderabad rond te kijken, tezamen met een aantal Indiase collega's. 
Een aantal foto's kun je bekijken door hier te klikken.

Sabah (Borneo): 2007 
In de zomer (juli / augustus 2007) stond Sabah, een Maleisische provincie op Borneo, op het programma. Het reisverslag kun je hier lezen. Of klik hier om het fotoalbum te bekijken.

Istanbul: 2008 
In juni zijn we samen (zonder de kinderen) een aantal dagen in deze fantastische stad geweest. Een aantal foto's kun je bekijken in het fotoalbum van Istanbul, klik hier.

Tsjechië en Kroatië: 2008 
In de zomervakantie vanuit Nederland door Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Kroatië, Slovenië, Italië en Zwitserland gereden. De foto's volgen nog!

Thailand: 2009 
In juli gedurende ruim 3 weken door Thailand gereisd. Voor het reisverslag: klik hier. Of voor alleen maar een stel foto's: klik hier.

Zuid-Afrika: 2010 
In februari zijn we 10 dagen (dat wil zeggen: 8 dagen ter plekke) in Zuid-Afrika geweest: van Johannesburg naar St. Lucia. Klik hier voor het reisverslag.
 
Roemenië: 2010
In juli hebben we ruim 3 weken door Hongarije en Roemenië gereisd. Het reisverslag kun je hier lezen: klik op Roemenië.

Marokko: 2010
In oktober zijn we in de koningssteden Marrakech, Rabat en Fès geweest. Ook zijn we door het Atlas-gebergte getrokken, met als eindbestemming Zagora. Daar hebben we twee maal een tocht van een uur op een dromedaris gemaakt en hebben we overnacht in een Bedoeïenentent. Het reisverslag kun je hier lezen: MarokkoHet fotoalbum moet nog worden aangevuld...

Andalusië: 2011
De zomervakantie hebben we in het toeristische Torremolinos gevierd, in een aangenaam appartement. Mooie uitstapjes gemaakt naar Málaga, Grenada, Gibraltar, Tarifa en Ronda. 
Het verslag is nog niet af (kijk zelf maar en klik op Andalusië). Het fotoalbum kan wel worden bekeken, klik hier.

New York: 2011
Samen met mijn zoon Joris ben ik een kleine week in The Big Apple geweest. Een hotel in Manhattan, op loopafstand van Central Park. Een fotoverslag is te zien in het fotoalbum.

Kreta: 2012
Misschien wel de laatste gezamenlijke zomervakantie met de kinderen. Een paar weken op Kreta geweest, veel uitgerust en wat minder gedaan dit keer. Een kort verslag, met een paar foto's, is hier te lezen. 

Sicilië: 2012
Zomaar een weekje weg naar dit fantastische Italiaanse eiland. Een kort verslag is hier te lezen, en er zijn ook wat foto's te zien!
 
Thailand en Cambodja: 2014 
Heerlijke weken gehad in deze bijzondere landen. Foto's en verslag komen nog!
 
Taiwan, Nieuw-Zeeland en Thailand: 2015
 
Polen: 2015

Sri Lanka: 2016. Klik hier voor het online album van Albelli!
 
Servië: 2017

Vietnam: 2017. Klik hier voor het online album van Albelli!
 
Kaapverdië: 2018. Klik hier voor het online album van Albelli!